پزشک ارتوپد در اصفهان
پزشک ارتوپد در اصفهان، متخصصی است که در زمان بروز دردهای عضلانی باید به او مراجعه کنید. تقریباً همه ما دردهای مفصلی را حداقل یک بار در طول زندگی خود تجربه کردهایم. درمان این گونه دردها به صورت خودسرانه یا عدم توجه به آنها میتواند عوارض بیشتری را برای شما ایجاد کند.
به همین دلیل توصیه میشود که در صورت مشاهده هر گونه درد به مدت طولانی، با یک فوق تخصص ارتوپد اصفهان مشورت کنید تا تشخیص و درمان به طور تخصصی انجام شود. برای آشنایی با بیماریهای مرتبط با مفاصل و پیدا کردن بهترین پزشک ارتوپد در اصفهان، تا انتهای این مقاله همراه ما بمانید.
پزشکان ارتوپد چه وظایفی برعهده دارند؟
ارتوپدی یکی از زیرشاخههای رشته پزشکی است که بر بیماریها و شرایطی تمرکز میکند که روی سیستم اسکلتی عضلانی شما تأثیر میگذارند. بهترین پزشک ارتوپد در اصفهان به دردهای مربوط به اندامهای مختلف بدن رسیدگی میکند؛ از جمله:
- استخوانها
- ماهیچهها
- رباطها و تاندونها
- مفاصل
- اعصاب
همه ما اغلب زمانی که دچار آسیب دیدگی میشویم یا با بیماری مزمنی مانند آرتروز و کمردرد دست و پنجه نرم میکنیم، به پزشک ارتوپد در اصفهان مراجعه میکنیم.
پزشکان ارتوپد چه کاری انجام میدهند؟ پزشکان ارتوپد در اصفهان که اغلب به آنها جراح ارتوپد هم میگویند، در زمان مواجه شدن شما با مشکلات اسکلتی و عضلانی کمک میکنند. وظایف اصلی آنها عبارتاند از:
- تشخیص و درمان شرایطی که بر سیستم اسکلتی و عضلانی شما تأثیر میگذارند.
- کمک به توانبخشی که به شما کمک میکند تا قدرت، دامنه حرکتی و انعطاف پذیری را پس از آسیب دیدگی یا جراحی به دست آورید.
- ایجاد استراتژیهایی برای جلوگیری از آسیب یا جلوگیری از بدتر شدن بیماریهای مزمنی مانند آرتروز.
در حالی که پزشک ارتوپد در اصفهان، اطلاعات دقیقی را درباره تمام بخشهای سیستم عضلانی دارد، با این حال برخی از افراد ترجیح میدهند که به فوق تخصص ارتوپد در اصفهان مراجعه کنند. برخی از زمینههای فوق تخصصی ارتوپدی عبارتاند از:
- ستون فقرات
- ران و زانو
- دست
- شانه و آرنج
- پا و مچ پا
- پزشکی ورزشی
- جراحی تروما
تفاوت روماتولوژیست و پزشک ارتوپد چیست؟
روماتولوژیست و پزشک ارتوپد در اصفهان در بیماریهایی که بر سیستم اسکلتی عضلانی شما تأثیر میگذارند، تخصص دارند. آنها بسیاری از شرایط مشابه از جمله آرتروز، کمردرد و پوکی استخوان را درمان میکنند؛ اما بین این تخصصهای پزشکی تفاوتهایی وجود دارند که آنها را از هم متمایز میکنند و بهتر است تا با این تفاوتها آشنا باشید.
متخصصان ارتوپد در اصفهان، جراحیهای مربوط به سیستم عضلانی و مفصلها را انجام میدهند؛ این در حالی است که روماتولوژیستها این کار را نمیکنند. پزشک ارتوپد در اصفهان بر مشکلات ناشی از آسیب، نقصهای مادرزادی و ساییدگی (بیماری دژنراتیو) تمرکز دارد.
روماتولوژیست شرایطی را درمان میکند که ناشی از بیماری سیستمی است که کل بدن شما را تحت تأثیر قرار میدهد. برای مثال میتوان به لوپوس، واسکولیت، آرتریت روماتوئید و اختلالات ارثی نادر اشاره کرد. این نکته تفاوت اصلی روماتولوژیست با پزشک ارتوپد در اصفهان را نشان میدهد.
روماتولوژیستها و پزشکان ارتوپد اغلب با هم از افراد مراقبت میکنند. بهعنوانمثال، اگر به آرتریت روماتوئید نیاز دارید، روماتولوژیست و ارتوپد شما ممکن است با هم کار کنند و مراقبت جامع و درمان تخصصی شما را تضمین کنند.
متخصص ارتوپد چه بیماریهایی را درمان میکند؟
پزشکان ارتوپد، انواع مختلفی از بیماریها را درمان میکنند که هر کدام علائم مشخصی دارند و درمان آنها به صورت تخصصی انجام میشود. در ادامه مطلب به بررسی انواع بیماریهایی که توسط پزشک ارتوپد در اصفهان درمان میشوند، میپردازیم.
شکستگی استخوان
شکستگی استخوان میتواند از یک ترک نازک تا شکستگی کامل متغیر باشد. استخوان شما ممکن است به صورت متقاطع، طولی، در چندین مکان یا به چند قطعه شکسته شود. بیشتر شکستگیها زمانی اتفاق میافتند که استخوان تحت تأثیر نیرو یا فشاری بیش از آن چیزی است که در حالت عادی تحمل میکند.
اگر مشکوک به شکستگی هستید، فوراً به دنبال بهترین پزشک ارتوپد در اصفهان باشید. اما سؤالی که مطرح میشود این است که علائم شکستگی چیست؟
بیشتر شکستگیها در هنگام آسیب اولیه با درد شدید همراه هستند. ممکن است هنگام حرکت یا لمس ناحیه آسیب دیده بدتر شود. در برخی موارد حتی ممکن است از درد بیهوش شوید. همچنین ممکن است در اثر شوک احساس سرگیجه یا سرد شدن کنید. سایر علائم شکستگی عبارتاند از:
- صدای ضربه ناگهانی یا ساییدگی در هنگام آسیب دیدگی
- تورم، قرمزی و کبودی در ناحیه آسیب دیده
- مشکل در تحمل وزن با ناحیه آسیب دیده
- تغییر شکل قابل مشاهده در ناحیه آسیب دیده
در برخی موارد، ممکن است شکستگی استخوان را در پوست خود مشاهده کنید.
هر کسی ممکن است شکستگی را تجربه کند؛ اما ریسک شکستگی برای کسانی که استخوانهای شکننده یا تراکم استخوانی پایینی دارند، بیشتر است. اگر جزو یکی از دسته بندیهای زیر هستید، برای درمان باید تحت نظر پزشک ارتوپد در اصفهان باشید:
- سالمندان
- افراد مبتلا به پوکی استخوان
- اختلالات غدد درون ریز یا رودهای
- مصرف کورتیکواستروئید
- غیر فعال بودن بدن
- نوشیدن الکل
- سیگار کشیدن
اگر شکستگی برای شما تشخیص داده شود، شیوه درمان به نوع و محل آن بستگی دارد. به طور کلی، متخصص ارتوپدی در اصفهان سعی میکند تا قطعات استخوان شکسته را به موقعیت مناسب خود بازگرداند و در حین بهبودی آنها را تثبیت کند.
تکههای استخوان شکسته را تا زمانی که ترمیم نشوند، بی حرکت نگه دارید. در طول فرایند بهبودی، استخوان جدید در اطراف لبههای قطعات شکسته تشکیل میشوند. اگر آنها به درستی تراز و تثبیت شوند، استخوان جدید در نهایت قطعات را به هم متصل میکند.
پزشک ارتوپد در اصفهان ممکن است از گچ برای تثبیت استخوان شکسته شما استفاده کند. گچ شما احتمالاً از فایبرگلاس ساخته شده است. این ویژگی کمک میکند تا ناحیه آسیب دیده تثبیت شده و از حرکت تکههای استخوان شکسته در حین بهبودی جلوگیری کند.
در موارد نادر، ممکن است برای تثبیت ناحیه آسیب دیده به کشش نیاز داشته باشید. پزشک ارتوپدی، قسمت شکسته را با استفاده از سیستمی از قرقرهها و وزنهها که در یک قاب فلزی روی تخت شما قرار گرفتهاند، تجویز میکند. این سیستم یک حرکت کششی ملایم ایجاد میکند که پزشک میتواند از آن برای تثبیت ناحیه آسیب دیده استفاده کند.
برای شکستگیهای پیچیدهتر یا ترکیبی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشید. پزشک ارتوپد در اصفهان ممکن است از جااندازی باز و فیکساسیون داخلی یا فیکساسیون خارجی برای جلوگیری از حرکت استخوانهای شما استفاده کند.
بهترین ارتوپد در اصفهان همچنین ممکن است برای کنترل درد، درمان عفونت یا مدیریت سایر علائم یا عوارض ناشی از شکستگی، داروهای مربوطه را تجویز کند. پس از مراحل اولیه درمان هم به احتمال زیاد فیزیوتراپی یا سایر استراتژیها را برای کمک به شما توصیه میکند.
کششهای عضلانی
کشیدگی عضله یا کشیده شدن ماهیچه زمانی اتفاق میافتد که عضله شما بیش از حد کشیده یا پاره شده باشد. این اتفاق معمولاً در نتیجه خستگی، استفاده بیش از حد یا استفاده نادرست از یک عضله رخ میدهد. در این حالت، مراجعه به یک پزشک ارتوپد در اصفهان از اهمیت زیادی برخوردار است.
کشیدگی میتواند در هر عضلهای اتفاق بیفتد؛ اما بیشتر در ناحیه کمر، گردن، شانه و همسترینگ که ماهیچه پشت ران شما است، دیده میشود. این فشارها میتوانند باعث درد شوند و حرکت در گروه عضلانی آسیب دیده را محدود کنند.
کشیدگیهای خفیف تا متوسط را میتوان در خانه با یخ، گرما و داروهای ضد التهاب درمان کرد. فشارهای شدید یا پارگی ممکن است نیاز به درمان پزشکی داشته باشند. معمولاً در حین وقوع، فشار ماهیچهای را احساس خواهید کرد.
علائم کشش عضلانی عبارتاند از:
- شروع ناگهانی درد
- محدودیت در حرکت
- کبودی یا تغییر رنگ
- ورم
- احساس گره خوردگی
- اسپاسم عضلانی
- سفتی
- ضعف
علائم کشیدگی عضلانی خفیف تا متوسط معمولاً در عرض چند هفته از بین میروند. درمان کششهای شدیدتر ممکن است ماهها به طول انجامد. بیشتر کشیدگیهای عضلانی را میتوان با رعایت نکات زیر و در منزل درمان کرد؛ اما برای درمان موارد شدیدتر باید به بهترین پزشک ارتوپد در اصفهان مراجعه کنید.
استراحت کردن
برای چند روز از عضله خود استفاده نکنید، به خصوص اگر حرکت باعث افزایش درد شما شود؛ اما استراحت بیش از حد هم میتواند منجر به ضعیف شدن عضلات شود. این نکته میتواند روند بهبودی را طولانیتر کند. پس از دو روز، به آرامی استفاده از عضلات آسیب دیده را شروع کنید و مراقب باشید که زیادهروی نکنید.
استفاده از یخ
بلافاصله پس از آسیب دیدگی عضله، روی آن یخ بگذارید؛ این کار تورم را به حداقل میرساند. یخ را مستقیماً روی پوست خود قرار ندهید و از کیسه یخ استفاده کنید یا آن را در یک حوله بپیچید. یخ را حدود ۲۰ دقیقه روی ماهیچه خود نگه دارید. اگر این کار تأثیری نداشت، سریعاً به یک دکتر ارتوپد خوب در اصفهان مشورت کنید.
کم کردن تورم
برای کاهش تورم، ناحیه آسیب دیده را با یک باند بپیچید تا تورم آن کاهش پیدا کند. مراقب باشید که ناحیه را خیلی محکم نپیچید؛ زیرا محکم بستن ناحیه آسیب دیده میتواند گردش خون شما را کاهش دهد. مشورت با بهترین پزشک ارتوپد در اصفهان میتواند در این زمینه بسیار مفید باشد.
سایر روشهای خودمراقبتی شامل موارد زیر است:
- از داروهای ضدالتهابی بدون نسخه مانند ایبوپروفن و استامینوفن استفاده کنید. این کار به کاهش درد و تورم کمک میکند.
- بعد از ۳ روز، حرارت را چند بار در روز به عضله خود منتقل کنید. این کار به گردش خون در ناحیه برای بهبودی کمک زیادی میکند.
- برای مدت طولانی به عضلات خود استراحت ندهید. این کار باعث میشود که عضلات شما سفت و ضعیف شوند. حرکات کششی سبک را در اسرع وقت شروع کنید و کمکم سطح فعالیت خود را افزایش دهید.
- مطمئن شوید که قبل از ورزش، زمانی که به فعالیت عادی برگشتید، حرکات کششی انجام داده و گرم کنید. این کار به افزایش جریان خون در عضلات و کاهش آسیبدیدگی کمک میکند.
- اگر ماهیچههای شما قوی و سالم باشند، کمتر احتمال دارد به کشیدگی عضلات دچار شوید.
درد مفاصل یا کمر
مفاصل قسمتهایی از بدن شما هستند که استخوانها در آنجا به هم میرسند. مفاصل به استخوانهای اسکلت شما اجازه حرکت میدهند و عبارتاند از:
- شانهها
- باسن
- آرنجها
- زانو
درد مفاصل به ناراحتی و درد در هر یک از مفاصل بدن اشاره دارد و یک شکایت رایج است. این عارضه معمولاً نیازی به مراجعه به بیمارستان و پزشک ارتوپد در اصفهان ندارد. گاهی اوقات، درد مفاصل نتیجه یک بیماری یا آسیب است. آرتروز نیز یکی از علل شایع درد مفاصل است. با این حال، میتواند به دلیل شرایط یا عوامل دیگری نیز باشد.
در حال حاضر هیچ درمانی وجود ندارد که درد مفاصل مرتبط با آرتروز را به طور کامل از بین ببرد یا از بازگشت آن جلوگیری کند. با این حال، از نظر پزشکان ارتوپد در اصفهان، راههایی برای مدیریت درد وجود دارد؛ از جمله:
- ممکن است استفاده از مسکنهای موضعی یا مصرف داروهای ضدالتهابی غیر استروئیدی برای کاهش درد، تورم و التهاب مفید باشد.
- از نظر بدنی فعال بمانید و یک برنامه تناسب اندام با تمرکز بر ورزش را دنبال کنید.
- قبل از ورزش، حرکات کششی را انجام دهید تا دامنه حرکتی خوبی در مفاصل خود داشته باشید.
- وزن بدن خود را در محدوده سالم نگه دارید. این کار منجر به کاهش فشار روی مفاصل شما میشود.
- اگر درد شما به دلیل آرتروز نیست، میتوانید از یک داروی ضد التهابی بدون نسخه، ماساژ، حمام آب گرم، حرکات کششی مکرر و استراحت کافی استفاده کنید.
کمردرد یک بیماری خاص نیست؛ بلکه نشانهای از انواع مختلف مشکلات پزشکی است و معمولاً در نتیجه مشکل یک یا چند قسمت از کمر ایجاد میشود؛ مانند:
- رباطها و ماهیچهها
- دیسکها
- دیسکهای بین مهرهای
- اعصاب
- ساختارهای استخوانی تشکیل دهنده ستون فقرات به نام مهرهها
همچنین میتواند به دلیل مشکل در اندامهای مجاور مانند کلیهها باشد. بر اساس گزارش انجمن جراحان مغز و اعصاب آمریکا، ۷۵ تا ۸۵ درصد از آمریکاییها در طول زندگی خود کمردرد را تجربه خواهند کرد. از این تعداد، ۵۰ درصد در طول یک سال بیش از یک قسمت خواهند داشت.
در ۹۰ درصد موارد، درد بدون جراحی بهتر میشود. اگر کمردرد دارید با بهترین متخصص ارتوپد در اصفهان صحبت کنید. بسیاری از درمانهای خانگی را میتوان برای درمان کمردرد استفاده کرد. اگر در مورد این موارد سؤالی دارید، با پزشک ارتوپد در اصفهان صحبت کنید.
گرما و یخ درمانی
کیسههای یخ میتوانند ناراحتی را تسکین دهد و به منبع قابل اعتماد کمک کند تا التهاب را در مراحل کوتاه مدت کمردرد کاهش دهد. توجه داشته باشید که یخ را مستقیماً روی پوست خود قرار ندهید. آن را در یک حوله یا گاز نازک بپیچید تا از آسیب به پوست خود جلوگیری کنید. کمپرس گرم، درد را در هنگام کاهش التهاب کم میکند.
تمرینات
تمرینات برای بهبود وضعیت بدن و تقویت عضلات پشت و شکم به نام عضلات مرکزی، یک گزینه درمانی است که باید به شدت مورد توجه قرار گیرد. از نظر متخصصان ارتوپد در اصفهان، درمان کمردرد شامل موارد زیر است:
- بهبود وضعیت بدن
- استفاده از تکنیکهای مناسب بلند کردن
- تقویت عضلات مرکزی
- کشش عضلات برای بهبود انعطافپذیری
یک فیزیوتراپیست در اصفهان میتواند به شما آموزش دهد که چگونه این نوع تمرینات را در خانه انجام دهید.
پماد تسکین دهنده درد
منبع معتبر تحقیقاتی نشان میدهد که پمادهای ساخته شده با کپسایسین ممکن است به کاهش درد کمک کنند. کپسایسین جزء فلفلها است که اعصاب ناحیه آسیب دیده را بیحس میکند و درد شما را کاهش دهند. درمانهای خانگی ممکن است در کاهش کمردرد بسیار مؤثر باشد. در مورد نحوه استفاده از آنها و نحوه عملکرد آنها با پزشک ارتوپد در اصفهان مشورت کنید.
انواع آرتروز
آرتروز، التهاب مفاصل است که میتواند باعث درد مفاصل شما شود. بیش از ۱۰۰ نوع آرتروز وجود دارد. بر اساس گزارش بنیاد آرتروز، آرتروز هم بزرگسالان و هم کودکان را تحت تأثیر قرار میدهد. علل و گزینههای درمانی موجود برای یک نوع آرتروز با انواع دیگر متفاوت هستند.
برای یافتن بهترین راهبردهای درمان و مدیریت، مهم است که نوع آرتروز خود را بشناسید. این کار هم تنها با مراجعه به پزشک امکانپذیر است. همچنین اگر کودک شما به آرتروز مبتلا شده، بهتر است او را به یک دکتر ارتوپد کودکان در اصفهان نشان بدهید.
در ادامه مطلب شما را با انواع رایج آرتروز و علائم آنها آشنا میکنیم. در صورت مشاهده هر یک از نشانههایی که ذکر میشوند، به یک پزشک ارتوپد در اصفهان مراجعه کنید.
استئوآرتریت (آرتروز زانو)
استئوآرتریت (OA) که به آن آرتریت دژنراتیو نیز گفته میشود، شایعترین نوع آرتروز است. در این نوع بیماری، غضروف در مفاصل شما تجزیه میشود و در نهایت باعث ساییدگی استخوانها و التهاب مفاصل میشود که منجر به درد، آسیب استخوان و حتی تشکیل خار استخوانی میشود.
این عارضه ممکن است تنها در یک یا دو مفصل یا در یک طرف بدن رخ بدهد. سن بالا، چاقی، صدمات، سابقه خانوادگی و استفاده بیش از حد از مفاصل، خطر ابتلا به آن را افزایش میدهند. علائم رایج آرتروز زانو از نظر پزشک ارتوپد در اصفهان عبارتاند از:
- درد مفاصل
- سفت عضلات در صبح
- عدم هماهنگی
- افزایش ناتوانی
برای اطلاع از اینکه آیا شما OA دارید یا خیر، متخصص ارتوپدی در اصفهان سابقه پزشکی شما را بررسی میکند و یک معاینه فیزیکی انجام میدهد. پزشک شما ممکن است انواع آزمایشها را برای تشخیص تجویز کند.
آرتریت روماتوئید (روماتیسم مفصلی)
آرتریت روماتوئید (RA) نوعی بیماری خود ایمنی است که طی آن بدن شما به بافت مفصلی سالم حمله میکند. علائم رایج روماتیسم مفصلی شامل سفت شدن عضلات در صبح و درد مفاصل است. در نهایت هم ناهنجاریهای مفصلی میتوانند ایجاد شوند.
علائم اضافی نیز ممکن است در سایر قسمتهای بدن شما از جمله قلب، ریهها، چشمها یا پوست ایجاد شوند. سندرم شوگرن اغلب با RA رخ میدهد. این وضعیت منجر به خشکی شدید چشم و دهان میشود و به مشورت با بهترین پزشک ارتوپد در اصفهان نیاز دارد. سایر علائم و عوارض عبارتاند از:
- مشکلات خواب
- ندولهای روماتوئید زیر پوست و مفاصل
- بی حسی، سوزش و گزگز دستها و پاها
هیچ آزمایشی برای تعیین اینکه آیا شما به RA مبتلا شدهاید یا خیر، وجود ندارد. برای تشخیص، پزشک ارتوپد در اصفهان احتمالاً یک بررسی پزشکی انجام میدهد. یک معاینه فیزیکی انجام میدهد و عکس اشعه ایکس یا سایر آزمایشهای تصویربرداری را تجویز میکند.
آرتریت نوجوانان (JA)
JA یک اصطلاح برای چندین نوع آرتروز است که کودکان را مبتلا میکند. شایعترین نوع این بیماری، آرتریت ایدیوپاتیک نوجوانان (JIA) است که پیشتر به عنوان آرتریت روماتوئید نوجوانان شناخته میشد و شامل گروهی از اختلالات خودایمنی است که میتواند مفاصل کودکان را تحت تأثیر قرار دهد.
JIA در کودکان کمتر از ۱۶ سال شروع میشود. میتواند منجر به بروز نشانههای زیر شود:
- سفت شدن ماهیچهها و بافتهای نرم
- فرسایش استخوانها
- تغییر الگوهای رشد
- تراز نبودن مفاصل
در صورتی که فرزند شما به این نوع بیماری مبتلا است، باید به طور مداوم تحت نظر دکتر ارتوپد کودکان در اصفهان باشد.
اسپوندیلوآرتروپاتی
اسپوندیلیت آنکیلوزان (AS) از انواع دیگر بیماریهای خود ایمنی است که به جایی که تاندونها و رباطها به استخوان شما متصل میشوند، حمله میکند. علائم این بیماری شامل درد و سفت شدن عضلات به ویژه در ناحیه کمر میشوند.
در این نوع بیماری احتمالاً ستون فقرات شما بیشتر تحت تأثیر قرار میگیرد؛ البته AS ستون فقرات و لگن را هم درگیر میکند. تشخیص مبتلا شدن شما به این بیماری برعهده پزشک ارتوپد در اصفهان است و نباید خودسرانه عمل کنید.
اسپوندیلیت آنکیلوزان ارثی است. بیشتر افرادی که به AS مبتلا میشوند، دارای ژن HLA-B27 هستند. در صورت ابتلا به AS احتمال بیشتری برای داشتن این ژن وجود دارد. همچنین این بیماری در مردان شایعتر از زنان است.
لوپوس اریتماتوز
لوپوس اریتماتوز سیستمیک (SLE) یکی دیگر از بیماریهای خود ایمنی است که میتواند مفاصل و بافتهای همبند بدن شما را تحت تأثیر قرار بدهد. همچنین میتواند به اندامهای دیگر آسیب برساند، مانند:
- پوست
- ریهها
- کلیهها
- قلب
- مغز
SLE در بین زنان شایعتر است. علائم شایع شامل درد و تورم مفاصل است. علائم دیگر عبارتاند از:
- درد قفسه سینه
- خستگی
- تب
- ناراحتی
- ریزش مو
- زخمهای دهان
- بثورات پوستی صورت
- حساسیت به نور خورشید
- تورم غدد لنفاوی
با پیشرفت بیماری ممکن است عوارض شدیدتری را تجربه کنید. SLE افراد را به طور متفاوت تحت تأثیر قرار میدهد، اما شروع درمان در اسرع وقت میتواند به شما در مدیریت این بیماری کمک کند. پس در صورت داشتن هر یک از علائم به بهترین پزشک ارتوپد در اصفهان مراجعه کنید.
نقرس
نقرس نوعی آرتروز است که به دلیل تجمع کریستالهای اورات در داخل مفاصل شما ایجاد میشود. سطوح بالای اسیداوریک در خون شما ممکن است شما را در معرض خطر ابتلا به نقرس قرار دهند. سن، رژیم غذایی، مصرف الکل و سابقه خانوادگی میتوانند بر خطر ابتلا به نقرس تأثیر بگذارند.
نقرس میتواند دردناک باشد. یک مفصل در پایه انگشت شست پا را تحت تأثیر قرار میدهد و میتواند سایر مفاصل را نیز درگیر کند. همچنین ممکن است قرمزی، تورم و درد را در موارد زیر تجربه کنید؛ در این صورت مراجعه به پزشک ارتوپد در اصفهان ضروری است.
- انگشتان پا
- پا
- مچ پا
- زانو
- دستها
- مچ دست
حمله حاد نقرس میتواند در عرض چند ساعت ظاهر شود و برای روزها یا هفتهها ادامه داشته باشد. نقرس میتواند با گذشت زمان شدیدتر شود و اندامهای دیگر شما را هم درگیر کند.
آرتریت عفونی و واکنشی
آرتریت عفونی یک عفونت در یکی از مفاصل شما است که باعث درد یا تورم میشود. عفونت میتواند توسط باکتریها، ویروسها، انگلها یا قارچها ایجاد شود و از یک قسمت بدن شما شروع شده و به مفاصل دیگر گسترش یابد. این نوع آرتریت اغلب با تب و لرز همراه است.
آرتریت واکنشی زمانی رخ میدهد که عفونت در یک قسمت از بدن شما باعث اختلال در عملکرد سیستم ایمنی و التهاب مفصلی در جای دیگری از بدن شما شود. عفونت اغلب در دستگاه گوارش، مثانه یا اندامهای جنسی شما رخ میدهد.
برای تشخیص این شرایط، پزشک ارتوپد در اصفهان میتواند آزمایشهایی را روی نمونههای خون، ادرار و مایعات داخل مفصل آسیبدیده تجویز کند. پس لازم است تا در این شرایط از بهترین دکتر متخصص ارتوپدی اصفهان کمک بگیرید.
آرتریت پسوریاتیک (PSA)
انگشتان دست اغلب مبتلا به آرتریت پسوریاتیک (PSA) هستند؛ اما این وضعیت دردناک سایر مفاصل را نیز تحت تأثیر قرار میدهد. انگشتان صورتی رنگ که شبیه سوسیس به نظر میرسند و سوراخ شدن ناخنها نیز ممکن است در این بیماری رخ دهد.
این بیماری ممکن است به ستون فقرات شما نیز برسد و آسیبی مشابه اسپوندیلیت آنکیلوزان ایجاد کند. اگر پسوریازیس دارید، این احتمال وجود دارد که به PSA نیز مبتلا شوید. در این شرایط باید حتماً تحت نظر یک پزشک ارتوپد در اصفهان باشید.
سرطان استخوان
سرطان استخوان زمانی اتفاق میافتد که تومور یا توده غیر معمول در استخوان تشکیل شود. به این تومورها، سارکوم استخوان میگویند. تومور ممکن است بدخیم باشد؛ به این معنی که با سرعت زیاد در حال رشد است و به سایر قسمتهای بدن گسترش مییابد. تومور بدخیم اغلب سرطانی نامیده میشود.
سرطان استخوان میتواند در هر استخوانی از بدن شما شروع شود؛ اما معمولاً در استخوان لگن یا استخوانهای پاها و بازوها مانند استخوان ساق پا، استخوان ران یا بازو دیده میشود. سرطانی که از استخوانها شروع میشود غیر معمول است. با این حال، میتواند تهاجمی باشد؛ بنابراین تشخیص زودهنگام آن توسط بهترین پزشک ارتوپد در اصفهان مهم است.
سرطان همچنین ممکن است در ناحیه دیگری از بدن شروع شده و به استخوان گسترش یابد. سرطان معمولاً بر اساس مفصلی که درگیر شده، نامگذاری میشود.
پزشک ارتوپد در اولین ویزیت چه کاری انجام میدهد؟
اولین ویزیت پزشک ارتوپد در اصفهان شامل دریافت شرح حال شما است؛ بنابراین باید در جلسه اولی که با پزشک خود ملاقات میکنید، اطلاعات دقیقی از بیماری و علائمی که تجربه میکنید، در اختیار او قرار دهید تا تشخیص درست انجام شود. اولین قرارهای ملاقات با متخصص ارتوپد اغلب شامل موارد زیر میشوند:
- در مورد علائم، سابقه پزشکی و سبک زندگی خود صحبت کنید.
- یک معاینه فیزیکی، از جمله حرکت دادن مفصل آسیب دیده به روشهای خاص انجام میشود.
- در صورت نیاز آزمایشهای مختلف تجویز میشود.
- تشخیص بیماری شما انجام شده و پزشک توضیحات لازم را به شما میدهد.
- توصیههای درمانی توسط پزشک شما داده میشوند.
برخی شرایط و علائم به تصویربرداری اضافی نیاز دارند؛ مانند سی تی اسکن یا MRI که برای مشاهده عمیقتر از ناحیه دردناک انجام میشوند. برای این شرایط، ممکن است در اولین ملاقات خود، تشخیص یا طرح درمانی دریافت نکنید. پزشک ارتوپد شما درمانهایی را برای کاهش علائم تا زمانی که تشخیص داده شود، توصیه میکند.
متخصص ارتوپد از چه درمانهایی استفاده میکند؟
هر پزشک ارتوپد در اصفهان، انواع مختلفی از درمانها و روشها را استفاده میکند که بسته به نوع بیماری و آسیب شما متغیر هستند. در ادامه برخی از این روشهای درمانی را با جزئیات بیشتر بررسی میکنیم.
درمانهای غیر جراحی برای بیماریهای مفصلی
به این نوع درمانها، درمانهای محافظه کارانه نیز گفته میشود. بهترین پزشک ارتوپد در اصفهان اغلب قبل از توصیه به جراحی، ابتدا بر درمانهای غیر جراحی تمرکز میکند. برخی از انواع درمانهای غیرجراحی عبارتاند از:
- تمرینات: پزشک ارتوپد در اصفهان ممکن است تمرینات یا کششهای خاصی را برای کمک به حفظ و بهبود قدرت، انعطافپذیری و دامنه حرکتی شما توصیه کند.
- استراحت مطلق: گاهی جلوگیری از فشار اضافی به یک ناحیه آسیبدیده میتواند به بهبود آن کمک کند. نمونههایی از تکنیکهای بیحرکتی شامل بریس، آتل و گچ هستند.
- داروها: پزشک ارتوپد شما ممکن است داروهای خاصی را برای کمک به تسکین علائمی مانند درد و تورم توصیه کند. داروهای بدون نسخه مانند ایبوپروفن و آسپرین در دسترس هستند. پزشکان همچنین ممکن است داروهای تجویزی خاصی مانند کورتیکواستروئیدها و داروهای ضد التهابی را تجویز کنند.
- تغییر سبک زندگی: پزشک ارتوپد در اصفهان در ایجاد تغییرات در سبک زندگی به شما کمک میکند که میتواند شامل اصلاح فعالیت بدنی، رژیم غذایی و روشهای ورزش برای جلوگیری از تشدید آسیب یا شرایط باشد.
درمانهای جراحی برای بیماریهای مفصلی
گاهی یک وضعیت یا آسیب با اقدامات محافظه کارانه بهبود نمییابد. در این موارد، پزشک ارتوپد در اصفهان ممکن است جراحی را توصیه کند. برخی از نمونه عملهای انجام شده توسط جراح ارتوپد در اصفهان عبارتاند از:
- تعویض مفصل: جراحی تعویض مفصل شامل تعویض قسمتهایی از آن است که آسیب دیدهاند و معمولاً به دلیل آرتروز ثانویه است. بهعنوانمثال میتوان به تعویض زانو و جراحی تعویض مفصل ران اشاره کرد.
- تثبیت داخلی: تثبیت داخلی شامل قرار دادن سخت افزارهایی مانند پینها، پیچها، صفحات و میلهها برای کمک به نگه داشتن استخوانهای شکسته در زمان بهبودی است.
- جوش دادن استخوانها: این روش شامل استفاده از مواد پیوند استخوان به همراه نوعی تثبیت داخلی برای اتصال دو استخوان به یکدیگر است. هنگامی که بافت استخوانی بهبود مییابد، به یک استخوان تبدیل میشود. این تکنیک اغلب در جراحی گردن و ستون فقرات استفاده میشود.
- استئوتومی: استئوتومی به نوعی جراحی گفته میشود که شامل بریدن بخشی از استخوان و سپس جابهجایی آن است. گاهی اوقات ممکن است از این نوع جراحی برای درمان آرتروز استفاده شود.
- ترمیم بافت نرم: این نوع جراحی برای ترمیم ماهیچهها، رباطها یا تاندونهای آسیب دیده شدید استفاده میشود.
- جراحی رهاسازی: یک نوع جراحی است که برای سندرم تونل کارپال انجام میشود و با کاهش فشار روی عصب مدیان به تسکین علائم کمک میکند.
چه زمانی باید به پزشک ارتوپد مراجعه کنم؟
هر یک از بیماریهای مفصلی و عضلانی دارای علائم ویژهای هستند که قبلتر به طور اختصاصی به آنها پرداختیم؛ اما برخی از علائم اولیه را نمیتوان به بیماری خاصی ربط داد و باید حتماً توسط پزشک بررسی شود. در صورتی که با مشکلات و دردهای زیر مواجه شدید، ممکن است نیاز به مراجعه به پزشک ارتوپد در اصفهان داشته باشید:
- درد یا تورم در استخوان، مفصل یا عضله که به طور مداوم عود میکند یا با مراقبتهای خانگی درمان نمیشود.
- کاهش قابل توجه تحرک یا دامنه حرکتی یک مفصل؛ مانند زانو، آرنج یا شانه
- مشکل در انجام فعالیتهای روزانه
- علائم مرتبط با عصب؛ مانند بی حسی و احساس سوزنسوزن شدن در بازوها یا پاها
- آسیب به استخوان یا مفصل که نیاز به توجه متخصص دارد.
هزینه ویزیت پزشک ارتوپد در اصفهان
هزینههای مراجعه به یک پزشک ارتوپد در اصفهان به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ هزینه ویزیت پزشک ارتوپد در اصفهان، هزینه آزمایشهای مختلف و… همگی در تعیین هزینههای شما تأثیرگذار هستند. تعرفه ویزیت پزشک ارتوپد در اصفهان از سوی سازمان بهداشت تعیین میکند و برای تمام پزشکان یکسان است. این هزینه برای سال ۱۴۰۱، 294 هزار تومان تعیین شده است.
آیا درمان بیماریهای ارتوپدی تحت پوشش بیمه است؟
در حالی که به دنبال یک پزشک ارتوپد در اصفهان هستید، باید بدانید که آیا تحت پوشش بیمه شما هستند یا خیر. اگر این طور نیست، ممکن است در نهایت هزینههایی را که برای آن برنامهریزی نکردهاید، از جیب خود بپردازید.
بیمه در بسیاری از موارد، تمامی مراقبت های پزشکی برای تشخیص یا درمان یک بیماری خاص مربوط به مفاصل و عضلات را پوشش میدهد. با این حال، همیشه لازم است تا قبل از مراجعه به پزشک ارتوپد در اصفهان، با شرکت بیمه خود تماس بگیرید تا درباره مواردی که پوشش داده می شوند، بیشتر بدانید.
در صورتی که از خدمات بیمهای بهرهمند باشید، میتوانید در هزینههای خود صرفهجویی کرده و درمان خود را با دردسر کمتری انجام دهید. بیمه، خدمات مربوط به هزینه ویزیت پزشک ارتوپد در اصفهان و آزمایشهای مربوطه را پوشش میدهد و هزینه شما را کمتر میکند.
چگونه بهترین متخصص ارتوپد را پیدا کنم؟
در صورتی که به پزشک ارتوپد در اصفهان نیاز دارید، باید جستجوی کاملی در این زمینه انجام دهید؛ زیرا درمان بیماریهای مفصلی از حساسیت زیادی برخوردار است. این چند نکته را در زمان پیدا کردن بهترین پزشک ارتوپد در اصفهان در نظر داشته باشید:
- با پزشک مراقبتهای اولیه خود صحبت کنید. پزشک مراقبتهای اولیه شما میتواند شما را به یک جراح ارتوپد خوب ارجاع دهد.
- جستجوی آنلاین میتواند به شما کمک کند تا یک پزشک ارتوپد در اصفهان را پیدا کنید.
- از دوستان یا اعضای خانواده خود بپرسید. اگر یکی از نزدیکان شما شرایط مشابهی داشته، ممکن است بتواند متخصص ارتوپدی را که تجربه خوبی با آن داشته است، به شما معرفی کند.
- نظرات آنلاین را بخوانید یا از رسانههای اجتماعی استفاده کنید. بررسیهای آنلاین میتوانند بینشی در مورد آموزش، تواناییها و موفقیت پزشک ارتوپد در درمان شرایط مختلف به شما ارائه بدهند.
لیست بهترین جراح و متخصص ارتوپدی
اگر سری به سایتهای ارائهدهنده نوبت دهی بهترین پزشکان ارتوپد در اصفهان بزنید، با لیست طولانی از متخصصان ارتوپدی روبرو میشوید. به همین خاطر تصمیم گرفتیم تا تعدادی از این متخصصان را به شما معرفی کنیم تا بتوانید بهترین پزشک ارتوپد در اصفهان را پیدا کنید. در جدول زیر میتوانید برای نوبت دکتر ارتوپدی در اصفهان اقدام کنید.
نام پزشک | آدرس | شماره تماس |
فرزاد پناهی | اصفهان، خیابان آمادگاه، ساختمان آژند، واحد ۱۰۸ | ۰۳۱-۳۲۲۴۰۸۷۲ |
فریده نجفی | اصفهان، خیابان شمس آبادی، ساختمان خورشید، طبقه ۴، واحد ۱۹ | ۰۳۱-۳۲۲۴۷۴۵۵
۰۹۰۲۳۰۵۵۵۸۲ |
محمد پرهام فر | اصفهان، خیابان شمس آبادی، بیمارستان عیسی بن مریم
اصفهان، میدان قدس، بیمارستان زهرای مرضیه |
۰۳۱-۳۲۳۳۲۰۶۵ |
آرش فولادی | اصفهان، چهارراه پلیس، ابتدای خیابان توحید میانی، مجتمع یاس، طبقه ۴، واحد ۴۰۲ | ۰۳۱-۳۶۲۸۹۴۹۳
۰۹۱۳۴۰۲۵۵۶۷ |
علی حسین پور فیضی | اصفهان، خیابان توحید میانی، پایینتر از پارکینگ طبقاتی، ساختمان تندیس | ۰۹۰۳۸۷۳۳۷۰۰ |
شهرزاد فروغی | اصفهان، خیابان فروغی، کوچه شماره ۱۷ | ۰۳۱-۳۳۳۵۴۶۷۴
۰۹۱۳۱۲۱۳۲۵۷ |
حسین اکبری اقدم | اصفهان، خیابان توحید میانی، مجتمع نور، طبقه ۳ | ۰۳۱-۳۶۲۹۱۰۹۶ |
جلیل عماد | اصفهان، بلوار باغ گلدسته، چهارراه آمادگاه، مجتمع گلدیس، طبقه ۱، واحد ۳۱۵ | ۰۳۱-۳۲۲۰۴۲۲۲ |
مهدی مؤیدفر | اصفهان، چهارراه پلیس، نبش کوچه بهار ۱۳، ساختمان آریانا، طبقه ۲، واحد ۸ | ۰۳۱-۳۱۳۱۵۸۷۰ |
مجید کریمیان | اصفهان، خیابان توحید میانی، طبقه ۲ ساختمان بانک پاسارگاد | ۰۳۱-۳۶۲۶۰۲۱۰ |
فرشید مالکی | اصفهان، خیابان شمس آبادی، ساختمان قمرالدوله، طبقه ۲، واحد ۲۰۷ | ۰۳۱-۳۲۲۱۰۶۴۰
۰۹۱۳۴۵۶۷۸۴۶ |
علی ممیز | اصفهان، خیابان استانداری، خیابان بیمارستان خورشید، ساختمان سلامت ایرانیان، طبقه ۱ | ۰۳۱-۳۲۲۴۷۹۸۴
۰۳۱-۳۲۲۴۷۹۸۱ ۰۳۱-۳۲۲۴۷۹۸۳ |
حسینعلی سعیدی بروجنی | اصفهان، دروازه شیراز، مجتمع آزادی | ۰۳۱۳۶۶۳۸۷۶۰ |
مصطفی بصیری | اصفهان، خیابان آمادگاه، مجتمع سپاهان، بلوک ۲، طبقه همکف | ۰۳۱-۳۲۲۲۹۱۰۸
۰۹۱۳۰۰۸۸۵۴۵ |
مجید حیرانی اصفهانی | اصفهان، خیابان توحید میانی، نرسیده به چهارراه پلیس، بن بست ۱۲، ساختمان یاس، طبقه ۲، واحد ۲۰۲ | ۰۳۱-۳۶۲۸۲۹۸۶ |
سعید فرقانی | اصفهان، خیابان فلسطین، ساختمان نوید، طبقه همکف | – |
مجید ضیایی راد | اصفهان، خیابان بزرگمهر، کوچه اورژانس بیمارستان شهید صدوقی | ۰۳۱-۳۲۶۶۶۶۴۱ |
علی عندلیب | اصفهان، خیابان شمس آبادی، کوچه شهریار، جنب بیمارستان سینا، مجتمع پزشکی مجید | ۰۳۱-۳۲۲۴۰۹۴۵ |
عبدالله هادی | اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، ساختمان قصر نور، واحد ۳۱۵ | ۰۳۱-۳۲۲۴۰۰۸۰ |
فضل الله اکرام نیا | اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، مجتمع رودکی، طبقه ۱ | ۰۳۱-۳۲۳۵۱۴۹۱ |
سید مرتضی موسوی | اصفهان، میدان فلسطین، ابتدای خیابان فلسطین، مجتمع ساسان | ۰۳۱-۳۲۲۱۴۹۷۴ |
شیروان رستگار | اصفهان، خیابان محتشم کاشانی، ساختمان معین، طبقه ۲ | ۰۹۳۰۲۴۰۷۹۹۰ |
فرزاد پژنگ | اصفهان، خیابان محتشم کاشانی، مجتمع نوید، طبقه ۱ | ۰۳۱-۳۶۲۵۶۶۳۱ |
سعید حسینی | اصفهان، خیابان چهارباغ بالا، کوچه شماره ۴۳، ساختمان پارس، واحد ۴ | ۰۳۱-۳۶۶۱۳۸۷۹ |
فرهاد سلطانی | اصفهان، خیابان شمس آبادی، بن بست شهریاری، جنب بیمارستان سینا، ساختمان مجید، طبقه ۱، واحد ۱۳ | ۰۳۱-۳۲۲۴۰۷۷۸
۰۳۱-۳۲۲۴۰۷۷۹ |
غلامرضا امینیان نراقی | اصفهان، خیابان میر، بیمارستان سپاهان | ۰۳۱-۳۶۶۱۳۰۸۲
۰۳۱-۳۲۶۱۲۴۸۲ |
احسان علیمی | اصفهان، خانه اصفهان، خیابان گلخانه، مقابل مسجد المحمود، ساختمان گلها، طبقه ۱ | ۰۳۱-۳۴۳۹۲۶۰۰ |
مهرنوش مهربد | اصفهان، خیابان بزرگمهر، روبرو بیمارستان صدوقی، ابتدای رکن الدوله | ۰۳۱-۳۲۶۵۲۱۰۲ |
محمد حسین دهقانی تفتی | اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه عباس آباد، مجتمع ملک | ۰۳۱-۳۲۳۶۱۳۵۲ |
علی قبادی | اصفهان، خیابان بزرگمهر، روبرو بیمارستان صدوقی، ساختمان میرداماد | ۰۳۱-۳۲۶۴۹۳۴۳ |
محمدعلی مشگانی | اصفهان، خیابان شریعتی شرقی، مقابل اورژانس بیمارستان شریعتی، بن بسن نوید ۲، ساختمان نوید ۲، طبقه ۳ | ۰۳۱-۳۱۳۱۵۸۲۰ |
عبدالرسول خوانساریان | اصفهان، خیابان شمس آبادی، نرسیده به چهارراه قصر، مجتمع شمس، طبقه ۳، واحد ۳۱۰ | ۰۳۱-۳۲۲۰۷۶۳۵
۰۳۱-۳۲۲۰۷۶۳۴ |
لطف الله خادم | اصفهان، خیابان بزرگمهر، مجتمع طاووسی، طبقه همکف | ۰۳۱-۳۲۶۴۳۰۱۶ |
علی شرافت | اصفهان، خیابان هشت بهشت، مجتمع سارا | ۰۳۱-۳۲۶۵۰۰۱۵ |
مرتضی نوری | اصفهان، خیابان وحید، نبش خیابان باغ دریاچه، ساختمان وحید، طبقه۱، واحد ۱ | ۰۳۱-۳۱۳۱۷۲۲۸
۰۹۱۳۷۷۳۶۴۳۳ |
بهنام حق پناه | اصفهان، خیابان شمس آبادی، جنب بیمارستان سینا، مجتمع آراد، طبقه ۱ | ۰۳۱-۳۲۲۰۳۷۸۷ |
علی شیخ الاسلام | اصفهان، خیابان شمس آبادی، مقابل بنیاد شهید، مجتمع هزاره، طبقه۳ | ۰۳۱-۳۲۲۳۳۷۱۲ |
سید علیرضا روضاتی | اصفهان، خیابان شمس آبادی، کوچه شماره ۵، مجتمع ایران زمین، واحد ۴۰۶ | ۰۳۱-۳۲۲۴۵۳۷۳
۰۹۱۳۵۹۴۵۹۳۵ |
محمدرضا اعتمادی فر | اصفهان، خیابان توحید میانی، کوچه شماره ۲۵، مجتمع گلدیس، طبقه۱ | ۰۳۱-۳۲۶۸۸۳۱۵ |
عباسعلی گودرزی | اصفهان، چهارراه نظر، مجتمع پزشکان | ۰۳۱-۳۶۲۴۷۰۷۰ |
مرتضی میرباقری | اصفهان، خیابان بزرگمهر، ابتدای خیابان هشت بهشت غربی، مجتمع سروش، طبقه ۴ | ۰۳۱-۳۲۶۴۵۹۲۲ |
محمدعلی تحریریان | اصفهان، خیابان رحیم ارباب، جنب ساختمان روزبه، ساختمان فاران | ۰۳۱-۳۶۶۱۵۷۰۹ |
عباس رحیمی | اصفهان، خیابان دقیقی، مقابل MRI سپاهان، مجتمع پردیس جنوبی | ۰۳۱-۳۶۲۸۵۳۵۵ |
حسن حسینی پناه | اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، بن بست سودابه | ۰۳۱-۳۲۳۶۶۲۹۹ |
ناصر پیری اردکانی | اصفهان، خیابان هشت بهشت غربی، مجتمع سروش، واحد ۷ | ۰۳۱-۳۲۶۴۳۹۶۳ |
پرویز کشاورزی | اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، ساختمان زرین، طبقه زیرزمین | ۰۳۱-۳۲۳۵۴۳۲۳ |
حمید نصر اصفهانی | اصفهان، چهارراه هشت بهشت، ساختمان فردوس، طبقه ۴ | ۰۳۱-۳۲۶۴۴۷۹۳ |
مهدی مطیفی فرد | اصفهان، خیابان شمس آبادی، روبرو بیمارستان عیسی بن مریم، مجتمع شماره ۱۷ | ۰۳۱-۳۲۲۰۵۷۷۹ |
رحیم تسلیمی | اصفهان، خیابان شمس آبادی، جنب MRI، ساختمان هزاره | ۰۳۱-۳۲۲۴۱۵۰۰
۰۹۱۳۷۸۵۲۱۴۵ |
سیروس بهرامی | اصفهان، خیابان چهارباغ بالا، ساختمان پارک اصفهان، واحد ۵۲۴ | ۰۳۱-۳۶۶۷۰۷۸۳ |
مهدی معینی | اصفهان، خیابان آمادگاه، کوچه گلدسته | ۰۳۱-۳۲۲۱۴۳۸۸ |
سید علیرضا ابراهیم زاده | اصفهان، دروازه شیراز، خیابان چهارباغ بالا، بن بست دادستان، مجتمع پارس، طبقه ۱ | ۰۳۱-۳۶۶۱۴۵۱۴
۰۳۱-۳۶۶۱۰۶۱۱ |
حسین فهامی | اصفهان، خیابان شمس آبادی، جنب بیمارستان سینا، کوچه پزشکان | ۰۳۱-۳۲۲۰۴۴۲۰ |
مهدی یوسفیان | اصفهان، خیابان شمس آبادی، ساختمان قمرالدوله، طبقه ۱، واحد ۱۱۱ | ۰۳۱-۳۲۲۴۲۱۸۲ |
سؤالات متداول
- چرا باید به پزشک ارتوپد مراجعه کنم؟
شکستگی استخوان، دررفتگی، آسیب عضلانی یا پارگی تاندون از دلایل رایج مراجعه افراد به پزشک ارتوپد در اصفهان است. معمولاً ورزشکاران با ارتوپدها سروکار دارند تا از آسیب پیشگیری کنند.
- آیا پزشکان ارتوپد، درد عصبی را درمان میکنند؟
تخصص پزشکان و جراحان ارتوپد به ستون فقرات و مفاصل مربوط میشود؛ بنابراین در رسیدگی به اعصاب و اثرات آن بر قسمتهای مختلف بدن مهارت بالایی دارند.
- آیا MRI آسیب عصبی را نشان میدهد؟
MRI میتواند انواع آسیبهای عصبی را به طور دقیق مشخص کند؛ پس برای جلوگیری از آسیب دائمی عصبی، انجام این آزمایش بسیار مهم است.
- آیا پیادهروی برای دردهای عصبی مفید است؟
پیادهروی میتواند درد و سایر علائم نوروپاتی ناشی از آسیب عصبی در پا و ساق پا را کاهش دهد.
- چه پمادی برای کاهش دردهای عصبی مناسب است؟
کپسایسین برای کمک به تسکین نوع خاصی از درد به نام نورالژی (سوزش در اعصاب) و دردهای جزئی مرتبط با آرتروز روماتوئید یا رگ به رگ شدن و کشیدگی عضلانی مفید است.
شارینو
شاید تا به حال خواسته باشید تا خودتان تعمیر برخی از لوازم خانگی را انجام دهید و در هزینههای خود صرفهجویی کنید؛ اما اطلاعات کافی درباره مشکلات و شیوه صحیح رفع ایرادات را نداشته باشید. مقالات ما در این زمینه میتوانند به شما کمک کنند.
ما مطالعه مقالات تعمیر یخچال در اصفهان، تعمیر جاروبرقی در اصفهان، تعمیر تلویزیون در اصفهان و تعمیر چرخ گوشت در اصفهان را به شما پیشنهاد میکنیم. برای مطالعه مقالات بیشتر هم میتوانید به وبلاگ شارینو مراجعه کنید.
حتی برای پیدا کردن بهترین تعمیرکار برای تعمیر و سرویس سیستمهای گرمایشی هم میتوانید روی مقالات ما حساب کنید. با مطالعه مقالات تعمیر موتورخانه در اصفهان، تعمیر بخاری در اصفهان و تعمیر پکیج در اصفهان میتوانید به بهترین استادکاران دسترسی پیدا کنید.
اگر با بیماریهای مغز و اعصاب دست و پنجه نرم میکنید، میتوانید با خواندن مقالات پزشک مغز و اعصاب در اصفهان و بیمارستانهای اصفهان به بهترین متخصصان در این زمینه دسترسی داشته و اطلاعات خود را درباره بیماری خود بالا ببرید.
همچنین در صورتی که به دنبال بهترین متخصصان میگردید، مقالات پزشکان قلب و عروق در اصفهان، پزشک زنان در اصفهان و پزشک پوست و مو و زیبایی در اصفهان برای شما مفید خواهند بود.
آشنایی کامل با شهری که برای سفر خود انتخاب کردهاید، میتواند در لذت بردن هر چه بیشتر شما از سفرتان کمک کند. به همین دلیل توصیه میکنیم تا با رستورانهای اصفهان، مراکز تفریحی اصفهان و سینماهای اصفهان آشنا شوید.
کلام آخر
اکنون با تمام شدن مقاله پزشک ارتوپد در اصفهان، اطلاعات جامعی از بیماریهای مربوط به مفاصل و عضلات پیدا کردهاید و علائم و شیوههای درمان آنها را میشناسید. یک پزشک ارتوپد در اصفهان با تمامی متدهای درمانی و انواع بیماریها آشناست و میتواند در این زمینه به شما کمک کند تا روند درمان را به خوبی طی کنید.
هزینه ویزیت پزشکان ارتوپدی چقدره؟؟
سایت خوبیه خسته نباشید
ولی من میخوام بدونم بهترین متخصص ارتوپد توی اصفهان کی هستش؟
سلام یه دکتر خوب برای عمل زانو بگید لطفا
ممنون از لیست و شماره تماس استفاده کردم
دکتر راد عالی هستن