برق کار در یزد

برق کار در یزد


برق کار در  یزد

برق کار در یزد از متخصصان حوزه ساختمان است که کلیه امور مربوط به سیم کشی و برق ساختمان را انجام می‌دهد. برق کشی ساختمان در یزد یکی از مراحل اصلی ساخت و آماده سازی ساختمان‌ها است که باید توسط افراد مجرب و متخصص صورت گیرد تا از بروز خطرات و خسارات پیشگیری شود.

اگر می‌خواهید برق کاری ساختمان شما به بهترین شکل انجام شود یا اخیراً متوجه بروز مشکل در سیم کشی برق خانه خود شده‌اید، باید از بهترین برق کار یزد کمک بگیرید. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا شما را با تمام موضوعات مهم در زمینه برق ساختمان آشنا کنیم.

انواع روش‌های سیم کشی توسط برق کار در یزد

امروزه برای سیم کشی برق ساختمان در یزد بنا به شرایط ساختمان از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود که بهتر است پیش از اقدام در  زمینه برق کشی آن‌ها را به خوبی بشناسید. برق کار در یزد طبق بررسی‌هایی که انجام می‌دهد و با در نظر گرفتن انتظارات شما می‌تواند بهترین روش را انتخاب کند. در ادامه به طور کامل درمورد هریک از روش‌های سیم کشی برق در یزد صحبت خواهیم کرد.

سیم کشی روکار در یزد

برق کار در یزد در این نوع سیم کشی تمامی‌ سیم‌ها را روی سقف و دیوار‌های ساختمان نصب می‌کند و به این شکل سیم‌های برق در معرض دید و در دسترس خواهند بود. البته برای اینکه لطمه زیادی به ظاهر ساختمان وارد نشود از روکشی به نام داکت برای پوشاندن سیم‌های برق استفاده می‌شود.

به طور کلی سیم کشی روکار در یزد اغلب برای ساختمان‌های قدیمی‌ مورد استفاده قرار می‌گرفت و امروزه نیز بیشتر برای ساختمان‌های صنعتی و اداری که ظاهر زیبای آن‌ها چندان اهمیتی ندارد استفاده می‌شود. از مزایای اصلی این نوع سیم کشی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • رفع اشکال آسان: به دلیل دردسترس‌بودن این نوع سیم کشی برق کار ساختمان در یزد می‌تواند در زمان بروز ایرادات و مشکلات به سرعت به آن‌ها دست پیدا کرده و به‌راحتی ایرادات را رفع کند. در واقع نگهداری و تعمیر سیم کشی روکار بسیار آسان و کم‌هزینه است.
  • راحتی اجرا: به این دلیل که سیم کشی روکار هیچ نیازی به کنده‌کاری دیوار‌های ساختمان و قرار دادن سیم‌ها داخل گچ‌بری‌ها ندارد، برق کار در یزد می‌تواند در کم‌ترین زمان و به شیوه‌ای راحت و آسان این نوع سیم کشی برق را برای ساختمان شما اجرا کند.
  • هزینه مناسب: سیم کشی روکار به امور کنده‌کاری و بنایی نیاز ندارد و به همین دلیل هزینه نصب و اجرای آن در ساختمان‌ها بسیار کمتر از سایر روش‌های سیم کشی است.

درمورد معایب سیم کشی روکار نیز باید بدانید این نوع سیم کشی قسمتی از فضای ساختمان را با استفاده داکت اشغال می‌کند. از طرف دیگر نمایان بودن سیم‌ها و داکت‌ها زیبایی ساختمان را تحت تأثیر قرار می‌دهند. این روش برای استفاده در منازل مسکونی پیشنهاد نمی‌شود.

انواع روش‌های سیم کشی برق ساختمان

برق کار در یزد

سیم کشی توکار در یزد

روش دیگری که استادکار برق ساختمان در یزد برای سیم کشی ساختمان استفاده می‌کند روش توکار است. در این روش تمامی‌ سیم‌های برق داخل دیوار‌های ساختمان قرار می‌گیرند و برای خانه‌های مسکونی و فضا‌هایی که زیبایی و نمای ظاهری ساختمان اهمیت بسیاری دارد بهترین گزینه است.

برق کار سیار در یزد برای راحتی بیشتر در فضا‌هایی که دیوار‌های سفت و بتنی دارند از سیم کشی توکار استفاده نمی‌کند تا در صورت بروز ایرادات مختلف تعمیر آن‌ها راحت و کم‌هزینه باشد. از مزایای سیم کشی توکار در یزد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایمنی بیشتر: به دلیل قرار گرفتن سیم کشی در داخل دیوار‌های ساختمان، سیم‌ها هیچ گونه تماسی با محیط بیرون ندارند و این موضوع سبب می‌شود روش توکار نسبت به سیم کشی روکار ایمنی بیشتری داشته باشد و از حوادث و خطرات احتمالی در امان بماند.
  • حفظ زیبایی ساختمان: دیگر مزیت سیم کشی توکار این است که در معرض دید قرار ندارد و زیبایی دکوراسیون داخلی ساختمان را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد. این موضوع سبب شده است برای منازل مسکونی از سیم کشی توکار استفاده شود.
  • عدم اشغال فضا: به دلیل قرارگیری سیم‌ها داخل مصالح ساختمانی، سیم کشی توکار به هیچ وجه فضای ساختمان را اشغال نمی‌کند و لطمه‌ای به معماری داخلی نمی‌زند.

درمورد معایب سیم کشی توکار نیز باید بگوییم این سیم‌ها کاملاً درون دیوار‌ها قرار می‌گیرند و به همین دلیل در صورت بروز هرگونه ایراد در سیم کشی برق ساختمان باید برق کار در یزد بخشی از دیوار را خراب کرده و به رفع مشکل بپردازد. این موضوع می‌تواند به ظاهر دکوراسیون ساختمان آسیب زده و هزینه‌بردار باشد.

از دیگر معایب سیم کشی توکار می‌توان به هزینه بالای اجرای آن توسط برق کار در یزد اشاره کرد. برق کشی توکار به دلیل سختی نصب و عیب‌یابی از قیمت بالاتری به نسبت روش روکار برخوردار است. علاوه بر این تعمیر این نوع سیم کشی نیز هزینه بالایی دارد و در کنار هزینه تعمیر لازم است برای تخریب دیوار، بازسازی آن و نقاشی دیوار نیز هزینه جداگانه‌ای بپردازید.

بهترین روش سیم کشی برق چیست؟

حال ممکن است این سؤال برایتان به وجود آمده باشد که برق کشی توکار بهتر است یا روش روکار؟ در این باره باید بگوییم این روش‌های سیم کشی از لحاظ پارامتر‌های مختلفی با یکدیگر تفاوت دارند به طور کلی نمی‌توان گفت کدام از دیگری بهتر است؛ زیرا هریک از آن‌ها در موارد استفاده خود بهترین هستند.

مثلاً سیم کشی توکار برای منازل مسکونی، هتل‌ها، رستوران‌ها و به طور کلی فضا‌هایی که جذابیت بصری حائز اهمیت است گزینه بسیار مناسبی است. از طرف دیگر سیم کشی روکار برای محیط‌های اداری و صنعتی که زیبایی محیط و عدم اشغال فضا چندان اهمیت ندارد توصیه می‌شود.

اگر مدت زمان انجام سیم کشی برای شما اهمیت دارد، باید بگوییم انجام مراحل سیم کشی توکار توسط برق کار در یزد دشوارتر و زمان‌بر است و به همین دلیل برق کشی روکار را به شما پیشنهاد می‌کنیم. از طرف دیگر ممکن است بپرسید که کدام یک از این روش‌ها ایمن‌تر هستند؟

در ابن باره باید بگوییم سیم کشی توکار نسبت به نوع روکار ایمنی بیشتری دارد؛ زیرا تمامی‌ سیم‌های برق داخل دیوار تعبیه شده‌اند و نمی‌توانند با افراد و عوامل آسیب‌زا در ارتباط باشند؛ اما در سیم کشی روکار سیم‌های برق در دسترس قرار دارند. علاوه بر این سیم کشی توکار نیاز به مراقبت ندارد؛ اما درمورد سیم کشی روکار همواره باید مراقب آن‌ باشید تا آسیب نبیند.

لازم به ذکر است برای سیم کشی ساختمان محدودیتی وجود ندارد و شما می‌توانید برای ساختمان خود از روش توکار و روکار به شکل هم‌زمان استفاده کنید؛ اما حتماً حواستان باشد که از بهترین برق کار‌های یزد کمک بگیرید.

بهترین روش سیم کشی برق چیست؟

برق کار در یزد

مراحل سیم کشی برق ساختمان

سیم کشی برق ساختمان از مراحل مختلفی برخوردار است که هریک باید با دقت و مهارت بسیاری انجام شوند و یک برق کار حرفه‌ای ساختمان در یزد روی آن‌ها نظارت داشته باشد. پیش از تماس با برق کار در یزد بهتر است از این مراحل شناخت کافی داشته باشید. در ادامه شما را با این مراحل به طور کامل آشنا خواهیم کرد.

آماده سازی نقشه سیم کشی

برق کار در یزد قبل از هر اقدامی‌ باید یک نقشه کامل از ساختمان موردنظر در اختیار داشته باشد و این نقشه ممکن است توسط برق کار یا مهندس برق آماده شود. استفاده از نقشه روی روند پروژه و سرعت سیم کشی برق تأثیر بسیاری دارد و سبب می‌شود کلیه اصول و قوانین برق کشی ساختمان رعایت شوند.

استفاده از خط تراز

دومین مرحله از خدمات برق ساختمان در یزد این است که محل قرارگیری کلید‌ها، جعبه فیوز، جعبه تقسیم، پریز‌ها و غیره به کمک خط تراز مشخص می‌شود. طبق استاندارد‌های جهانی لازم است فاصله کلید و پریز‌های برق از سقف و کف ساختمان اندازه‌گیری شود و به کمک شلنگ تراز یا لیزر محل قرارگیری آن‌ها تعیین گردد.

کنده‌کاری

در این مرحله لازم است برق کار در یزد برای قرار دادن تقسیم‌ها، کلید‌ها و پریز‌ها در محل موردنظر کنده‌کاری انجام دهد. برای کنده‌کاری به روش سنتی باید از چکش، قلم، تیشه و غیره استفاده کرد که سبب می‌شوند کار سخت‌تر و زمان‌بر باشد؛ اما در شیوه‌های جدید کنده‌کاری از ابزارآلات صنعتی همچون شیار زن، هیلتی، بتن کن و غیره استفاده می‌شود.

این دستگاه‌ها در مدل‌ها و اندازه‌های مختلف برای کاربردهای متنوع تولید شده‌اند و می‌توانند در کم‌ترین زمان ممکن به برق کار در یزد برای کنده‌کاری کمک کنند.

قوطی گذاری

مرحله بعدی که برق کار در یزد باید برای برق کشی ساختمان انجام دهد نصب قوطی‌های مخصوص کلید و پریز روی دیوار‌های ساختمان است. برای این کار باید قوطی‌های موردنظر را در محل‌های مخصوص به کمک گچ سفت و محکم کرد. لازم است برق کار در یزد به تنظیم سطح قوطی‌ها با سطح دیوار توجه بسیاری داشته باشد.

لوله گذاری

برای اینکه سیم‌های برق در برابر عوامل بیرونی و آسیب‌ها حفظ شوند از لوله‌های برق به‌منظور محافظت از آن‌ها استفاده می‌شود. این لوله‌ها در اصل هدایت‌کننده سیم‌های تلفن، آنتن و برق به بخش‌های مختلف ساختمان هستند. بعد از قوطی گذاری لازم است برق کار در یزد در این مرحله طبق نقشه ساختمان لوله‌های برق را در محل خود محکم کند.

امروزه لوله‌های برق از تنوع بسیار بالایی برخوردار هستند و شما می‌توانید برای برق کاری ساختمان خود از انواع لوله‌های گالوانیزه، پلاستیکی، فلزی و لوله‌های PVC استفاده کنید. در ادامه بیشتر درمورد انواع لوله‌های برق در یزد صحبت خواهیم کرد.

لوله گذاری

برق کار در یزد

سیم کشی برق

مهم‌ترین مرحله برق کشی ساختمان مرحله سیم کشی است. برق کار در یزد در این بخش از کار، سیم کشی کامل واحد‌های ساختمانی را انجام می‌دهد و سیم برق، آنتن، تلفن و سایر سیم‌ها طبق نقشه از لوله‌ها عبور می‌کنند. لازم است بدانید برای عبور دادن سیم‌ها از لوله‌های برق از وسیله‌ای به نام فنر سیم کشی استفاده می‌شود که در دو نوع فلزی و پلاستیکی وجود دارد.

سیم بندی

آخرین مرحله برق کاری ساختمان تقسیم نهایی سیم‌های برق و متصل کردن آن‌ها به قوطی‌ها کلید و پریز‌ها است. این مرحله بسیار مهم است و هرگونه اشتباه کوچک می‌تواند سبب بروز اتصالی سیم‌ها و اتفاقات ناخوشایند شود؛ پس برق کار در یزد باید از مهارت و تجربه بالایی برخوردار باشد و به دقت این مرحله را به پایان برساند.

نکات مهم درمورد سیم کشی برق ساختمان

برای اینکه برق کاری ساختمان در یزد به صورت ایمن و موفق انجام شود، لازم است متخصصان برق و کارفرما به نکات بسیار مهمی‌ توجه داشته باشند. در نظر گرفتن این نکات سبب می‌شود برق کشی ساختمان به بهترین شکل انجام شده و در آینده مشکلی برای آن به وجود نیاید. پس به هنگام برق کشی ساختمان حواستان به موارد زیر باشد:

  • تا جایی که ممکن است از قوطی گذاری‌های بی‌دلیل و شلوغ کردن دیوار‌های ساختمان بپرهیزید؛ زیرا این موضوع سبب کاهش کیفیت و سرعت کار سیم کشی برق می‌شود.
  • توجه داشته باشید که برق کار در یزد به هیچ عنوان از لوله‌ها و قوطی‌های شکسته در سیم کشی برق ساختمان استفاده نکند و در صورت زیاد بودن مسیر لوله‌ها از لوازمی‌ همچون بوش‌های مخصوص و لنت برای اتصال آن‌ها استفاده کند.
  • سعی کنید که نورپردازی منزل خود را مطابق با استاندارد‌های روز دنیا اجرا کنید و از به‌کارگیری لامپ‌های اضافی خودداری نمایید.
  • در هیچ شرایطی چند سیم که کارایی‌ مختلفی دارند را در داخل لوله‌های مشترک قرار ندهید.
  • توجه داشته باشید که برق کار در یزد در قسمت ترمینال‌ها سیم‌های پخش شده را کاملاً داخل قرار دهد؛ زیرا بیرون بودن حتی یک رشته هم می‌تواند به اتصالی و بروز خسارات بسیاری در ساختمان منجر شود.
  • سیم کشی برق ساختمان در یزد در محیط‌هایی همچون حمام و سرویس بهداشتی باید با استفاده از لوازم ضد آب انجام شود تا اتصالی رخ ندهد.
  • لازم است بدانید اجرای هرگونه لوله برق در کف سرویس بهداشتی و آشپزخانه ممنوع است. همچنین در برخی از بخش‌های ساختمان که لازم است لوله‌های آب و برق از کف عبور کنند، باید همیشه لوله آب پایین‌تر از لوله برق قرار گیرد تا از مشکلاتی همچون نشتی و شکستگی لوله‌ها پیشگیری به عمل آید.
  • برق کار در یزد باید در محل زانو‌ها و اتصالات لوله‌های برق از چسب‌های مخصوص و لنت به‌منظور اتصال استفاده کند.
  • توجه داشته باشید که ارتفاع کلید و پریز‌های برق خانه شما باید طبق استاندارد‌ها و قوانین روز دنیا در حوزه برق ساختمان باشد.
  • برق کار در یزد باید پیش از نصب سیم‌ها و لوله‌های برق آن‌ها را تست کرده و اطمینان حاصل کند ناقص یا معیوب نیستند. این کار ایمنی سیم کشی برق را افزایش می‌دهد.
  • در سیم کشی‌هایی که زمان زیادی از نصب و اجرای آن‌ها می‌گذرد به علت اختلاف ولتاژ نمی‌توان از لوازم برقی مدرن و جدید استفاده کرد.
  • برق کار در یزد موظف است کلیه نکات ایمنی سیم کشی ساختمان را رعایت کند و از بروز هرگونه خسارت و آسیبی به ساختمان جلوگیری نماید.

رایج‌ترین اشتبا‌هات در برق کشی ساختمان

در برق کشی ساختمان در یزد ممکن است مانند دیگر امور تأسیساتی ساختمان گاهی اشتباهاتی به وجود بیایند که سبب بروز خسارت شوند. البته اگر از بهترین برق کار در یزد برای اجرای سیم کشی برق خانه خود استفاده کنید، احتمال بروز خطای انسانی و اشتبا‌هات برق کشی کاهش پیدا می‌کند؛ اما به طور کلی رایج‌ترین اشتبا‌هات سیم کشی برق عبارت‌اند از:

  • بیرون ماندن سیم‌های بدون روکش در چراغ‌ها و پریز‌ها می‌تواند سبب بروز اتصالی برق شود.
  • به‌کارگیری سیم‌های زنگ‌زده یا خراشیده توسط برق کار در یزد می‌تواند باعث ایجاد خسارات و اتفاقات بسیاری در برق ساختمان شود.
  • کابل‌های ر‌ها شده در بخش‌های مختلف ساختمان بسیار خطرناک هستند و احتمال بریدگی و پارگی آن‌ها وجود دارد.
  • جعبه تقسیم و برق پنهان شده که اصلاً دلیل علمی‌ ندارد و جعبه‌ها باید کاملاً در معرض دید و در دسترس باشند.
  • اتصالات سست برقی و استفاده از چسب برای متصل کردن دائمی‌ سیم‌ها به یکدیگر یک اشتباه رایج در حوزه برق کشی ساختمان است.
  • پوشش نداشتن جعبه‌های تقسیم که سبب بروز خسارات بسیاری به ویژه در زمان دسترسی بچه‌ها به آن‌ها می‌شود.
  • شلوغی بیش از حد سیم‌های برق در جعبه پریز یا برق منجر به بالا رفتن حرارت شده و احتمال بروز آتش سوزی را بسیار افزایش می‌دهد.
  • هدایت غیر صحیح کابل‌ها توسط برق کار در یزد با استفاده از وسایل غیر استاندارد همانند گیره‌های پلاستیکی می‌تواند مشکل‌ساز باشد.
  • استفاده از اتصالات نامناسب، اتصال سوکت‌ها و استفاده از سیم‌های رابط دارای مقطع پایین از دیگر اشتباهات رایج در زمینه برق کشی و سیم کشی ساختمان هستند.
رایج‌ترین اشتبا‌هات در برق کشی ساختمان

برق کار در یزد

وظایف برق کار در یزد

هر شغل و تخصصی بنا به محیط و شرایطی که برای آن فراهم است از مسئولیت‌ها و وظایفی برخوردار است. برق کار در یزد نیز از قاعده پیروی می‌کند و به ارائه خدمات مختلفی در حوزه برق ساختمان می‌پردازد. در ادامه شما را با مهم‌ترین وظایف تکنسین برق در یزد آشنا خواهیم کرد.

نصب اجزای مختلف برق ساختمان

برق کار در یزد با خواند نقشه برق کشی ساختمان متوجه می‌شود که تابلو‌های برق، مدار‌ها و پریز‌ها باید دقیقاً در چه مکان‌هایی نصب شوند. سپس این اجزای الکتریکی را در محل قرار داده و سیم کشی موردنیاز برای عملکرد صحیح آن‌ها را انجام می‌دهد.

نگهداری سیستم برق ساختمان

وظیفه دیگر استادکار برق در یزد این است که به شکل مرتب قطعات الکتریکی برق ساختمان را بررسی کند تا مطمئن شود عملیات تأمین برق در ساختمان به‌درستی صورت می‌گیرد؛ بنابراین، می‌توان گفت برق کار در یزد وظیفه دارد لوازم مربوط به برق ساختمان و کابل کشی را در شرایط ضروری تغییر داده و تعمیر کند.

اجرای استاندارد برق کشی ساختمان

برق کار در یزد باید قوانین و ۱۳ قانون ملی ساختمان که مربوط به برق کشی هستند را در پروژه برق ساختمان شما اجرا کند. برق کار وظیفه دارد به تمام قوانین آشنایی کامل داشته و به نکات ریز و درشت برق کشی توجه کند تا مشکلی برای سیم کشی و برق کشی ساختمان ایجاد نشود.

تعمیرات سیستم برق ساختمان

از دیگر وظایف برق کار در یزد می‌توان به رفع ایرادات سیستم برق ساختمان اشاره کرد. ممکن است برق ساختمان شما با مشکلات رایجی همچون قطعی کابل تلفن، دزدیده شدن کابل، اتصالی، بار الکتریکی اضافه و غیره مواجه شود.

 در این شرایط برق کار حرفه‌ای در یزد می‌تواند با بهره‌گیری از دانش و تجربه خود و امکاناتی همچون مولتی متر و فاز متر مشکل را عیب‌یابی کرده و آن را به خوبی رفع کند. برطرف کردن ایرادات برق ساختمان موضوعی تخصصی است؛ به ویژه در ساختمان‌های قدیمی‌ این کار‌ها با دشواری بیشتری همراه است و همواره باید از برق کار در یزد کمک بگیرید.

وظایف بهترین برق کار در یزد تنها موارد گفته شده محدود نمی‌شوند. از دیگر وظایف تکنسین برق ساختمان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مرتب کردن مدار‌های برق
  • عایق کاری کابل‌های قدیمی‌
  • تعویض سیم کشی‌های فرسوده و قدیمی‌
  • تشخیص خطرات احتمالی و مشکلات سیم کشی برق ساختمان
  • نصب و سیم کشی دوربین مداربسته، سیستم اعلام حریق و دزدگیر ساختمان
  • بازدید دوره‌ای از بخش‌های مختلف برق ساختمان نظیر قطع کننده مدار الکتریکی و ترانسفورماتور‌ها
  • نصب اجزای ایمنی و توزیع برق همچون مقاومت، کلید و غیره
  • اجرای سیم کشی و تعمیرات روشنایی ساختمان، تلفن، مودم و غیره
  • آماده سازی لوله‌های برق
  • نصب زنگ هشدار و دیگر سیستم‌های برقی و الکترونیکی
  • آشنایی با روش‌های مدرن سیم کشی برق ساختمان

هزینه خدمات برق کار در یزد

به‌منظور اطلاع از قیمت تک‌تک خدمات برق ساختمان و دستمزد برق کار در یزد می‌توانید به جدول زیر مراجعه کنید.

نوع خدمات قیمت
سیم کشی و برق کشی ساختمان تا ۲۰ متر ۲۰۰۰۰۰ الی ۲۵۰۰۰۰ تومان
سیم کشی و برق کشی ساختمان از ۲۰ الی ۱۰۰ متر (متری) ۱۰۰۰۰ الی ۱۵۰۰۰ تومان
سیم کشی و برق کشی ساختمان بالای ۱۰۰ متر توافقی
برق کشی و کابل کشی برق ساختمان تا سایز ۶*۳ تا ۲۰ متر ۲۵۰۰۰۰ الی ۳۵۰۰۰۰ تومان
برق کشی و کابل کشی برق ساختمان تا سایز ۶*۳ از ۲۰ الی ۱۰۰ متر (متری) ۱۲۰۰۰ الی ۱۸۰۰۰ تومان
برق کشی و کابل کشی برق ساختمان از سایز ۱۰*۴ به بالا و بالای ۳ متر ارتفاع توافقی
برق کشی و داکت کشی ساختمان تا ۲۰ متر ۳۰۰۰۰۰ الی ۳۵۰۰۰۰ تومان
برق کشی و داکت کشی ساختمان از ۲۰ الی ۱۰۰ متر (متری) ۱۲۰۰۰ الی ۱۷۰۰۰ تومان
برق کشی و داکت کشی ساختمان بالای ۱۰۰ متر توافقی
کابل کشی آنتن مرکزی تا ۲۰ متر ۲۰۰۰۰۰ الی ۲۵۰۰۰۰ تومان
کابل کشی آنتن مرکزی ۲۰ متر به بالا (متری) ۱۰۰۰۰ الی ۱۵۰۰۰ تومان
برق کشی و لوله گذاری برق ساختمان بدون کنده‌کاری (متری) ۱۰۰۰۰ الی ۱۴۰۰۰ تومان
برق کشی و لوله گذاری برق ساختمان با کنده‌کاری توافقی
برق کشی و نصب سینی کابل بدون جوشکاری (متری) ۳۰۰۰۰ الی ۴۵۰۰۰ تومان
برق کشی و نصب سینی کابل با جوشکاری (متری) ۴۰۰۰۰ الی ۵۰۰۰۰ تومان
سربندی و برق رسانی به همراه نصب جعبه کلید کوچک

 

۲۵۰۰۰۰ الی ۳۳۰۰۰۰ تومان
نصب آنتن تلفن و کلید و پریز ۲۰۰۰۰ الی ۲۵۰۰۰ تومان
باز کردن آنتن تلفن و کلید و پریز ۱۸۰۰۰ الی ۲۵۰۰۰ تومان
نصب قوطی کلید و پریز و جعبه تقسیم برق ۱۵۰۰۰ الی ۲۰۰۰۰ تومان
نصب فیوز برق ۱۰۰۰۰۰ تومان
نصب فیوز سه فاز برق ۲۰۰۰۰۰ تومان
دستمزد برق کار ۲۰۰۰۰۰ الی ۵۰۰۰۰۰ تومان

سؤالات متداول

۱. برق کشی روکار بهتر است یا توکار؟

برای ادارات و ساختمان‌های صنعتی برق کشی روکار و برای خانه‌‌ها و اماکنی که زیبایی آن‌ها اهمیت دارد برق کشی توکار بهتر است.

۲. سیم کشی روکار سریع‌تر است یا روکار؟

از نظر مدت زمان اجرا سیم کشی روکار به دلیل عدم نیاز به کنده‌کاری سریع‌تر انجام می‌شود.

۳. قیمت نصب کلید و پریز چقدر است؟

هزینه نصب کلید و پریز برق ساختمان از ۲۰۰۰۰ الی ۲۵۰۰۰ تومان است.

۴. دستمزد برق کار چقدر است؟

دستمزد برق کار ساختمان در شهر‌های بزرگ از ۴۰۰۰۰۰ الی ۵۰۰۰۰۰ تومان و در شهرستان‌ها از ۲۰۰۰۰۰ الی ۳۰۰۰۰۰ تومان است.

شارینو

اگر می‌خواهید از دیگر خدمات ساختمانی با بهترین کیفیت و قیمت بهره‌مند شوید، پیشنهاد می‌کنیم حتماً سری به مطالب گچ کار ساختمان در یزد، لوله کشی ساختمان در یزد، کاشی کار در یزد، کناف کار در یزد، لوله کشی گاز در یزد، ایزوگام در یزد، نصب سقف کاذب در یزد و غیره بزنید.

چنانچه قصد گردش، تفریح و خرید سوغاتی در یزد را دارید، توصیه می‌کنیم به‌منظور شناخت معروف‌ترین مراکز دیدنی و بهترین بازار‌های یزد، به مطالب وبلاگ شارینو در زمینه معرفی مراکز تفریحی یزد، مراکز خرید یزد،رستوران های یزد، کافه های یزد و سینما‌ های یزد و موارد دیگر مراجعه کنید.

اگر می‌خواهید در بهترین آزمایشگاه‌های یزد چکاپ انجام داده و از درستی نتایج آزمایش خیالتان راحت باشید، پیشنهاد می‌کنیم به مطلب معرفی آزمایشگاه‌های یزد سر بزنید.

اگر فکر می‌کنید برای حل مشکلات و چالش‌های زندگی خود به یک فرد آگاه و باتجربه نیاز دارید، بهترین کار مراجعه به یک روان‌شناس خوب است. اگر بهترین روان‌شناسان یزد را نمی‌شناسید، می‌توانید از مطلب معرفی بهترین روانشناس‌های یزد در وبلاگ شارینو استفاده کنید.

از دیگر مقالات پزشکی وب‌سایت شارینو می‌توان به مطالب پزشک تغذیه در یزد، پزشک ارتوپد در یزد، بیمارستان‌های یزد و غیره اشاره کرد.

سخن پایانی

هر یک از ما به صورت روزانه از برق و لوازم برقی در بخش‌های مختلف زندگی استفاده می‌کنیم؛ بنابراین می‌توان گفت برق کشی ساختمان موضوع بسیار مهمی‌ است و باید در مراحل ساخت و ساز ساختمان باید به آن توجه ویژه‌ای شود.

اگر می‌خواهید از بهترین خدمات برق کاری ساختمان در یزد بهره‌مند شوید، باید با شماره برق کار ساختمان در یزد تماس بگیرید. ما در این مطلب به توضیح هرآنچه در زمینه خدمات برق کار در یزد حائز اهمیت است پرداختیم. امیدواریم این مطلب موردپسند شما واقع شده باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *